בית-הספר להנדסת חשמל ומחשבים

להתחיל עכשיו את הדרך שלכם להייטק. בלי לפספס אפשרויות, בלי להתפשר על האיכות, לקבל תואר בהנדסה מאוניברסיטה מובילה ולהבטיח שתמיד תהיו הג'וקר ולא סתם קלף בחבילה. בבית-הספר להנדסת חשמל ומחשבים באוניברסיטת בן-גוריון בנגב תוכלו להתחיל עכשיו ולבחור אחר כך, כי כשכול הדלתות פתוחות תמיד​ תוכלו להתקדם, בין אם כיזמים ובין אם כמהנדסים ומנהלים בחברות בהייטק. שנה ראשונה לומדים את הבסיס ואחריה מתמקדים ומעמיקים: הנדסת חשמל, הנדסת חשמל ומחשבים או הנדסת מערכות תקשורת. תבחרו נכון אחרי שתכירו ותדעו מה מתאים לכם.​ בית-הספר להנדסת חשמל ומחשבים באוניברסיטת בן-גוריון בנגב מאגד במסגרתו שלוש תוכניות לימודים לתואר ראשון המובילות בתחומן: הנדסת חשמל ומחשבים, הנדסת מחשבים והנדסת מערכות תקשורת. תוכניות לימודים אלו מכסות את התחומים המובילים בתעשיית ההייטק והמיחשוב החל מהיבטים יסודיים בפיזיקה, חומרה ומבנה המחשב, דרך עיבוד מידע ונתונים ועד לנושאים מתקדמים ברשתות תקשורת, תוכנה ואלגוריתמים.

שימו לב:
לאחר מפגש ה-Zoom המרכזי, החל מ- 10:30 יתקיימו מפגשים בגובה העיניים עם בוגרי בית הספר להנדסת חשמל ומחשבים:  1. נשים בהנדסה – נטע צימרמן ושלומית שקד  2. 361 – הנדסת חשמל ומחשבים – נדב הראל ואלון ברוך  3. 361 – הנדסת חשמל ומחשבים – משה שלום ותום אורקין  4. 371 – הנדסת מערכות תקשורת – רז סגל ואדם סופר  5. 381 – הנדסת מחשבים – אופיר יעיש  6. תוכניות משולבות – שיר כהן

תנאי קבלה

עוד יש לך שאלות
למוקד המידע והרישום שלנו?