בית-הספר להנדסת חשמל ומחשבים

להתחיל עכשיו את הדרך שלכם להייטק. בבית-הספר להנדסת חשמל ומחשבים באוניברסיטת בן-גוריון בנגב תוכלו להתחיל עכשיו ולבחור אחר כך, כי כשכול הדלתות פתוחות תמיד​ תוכלו להתקדם, בין אם כיזמים ובין אם כמהנדסים ומנהלים בחברות בהייטק. שנה ראשונה לומדים את הבסיס ואחריה מתמקדים ומעמיקים: הנדסת חשמל, הנדסת חשמל ומחשבים או הנדסת מערכות תקשורת. תבחרו נכון אחרי שתכירו ותדעו מה מתאים לכם.​ ביה"ס מאגד במסגרתו 3 תוכניות לימודים לתואר ראשון המובילות בתחומן: הנדסת חשמל ומחשבים, הנדסת מחשבים והנדסת מערכות תקשורת. תוכניות לימודים אלו מכסות את התחומים המובילים בתעשיית ההייטק והמיחשוב החל מהיבטים יסודיים בפיזיקה, חומרה ומבנה המחשב, דרך עיבוד מידע ונתונים ועד לנושאים מתקדמים ברשתות תקשורת, תוכנה ואלגוריתמים.

תוכנית היום הפתוח: (9:00-10:30 | 14:00-15:30)

בית הספר להנדסת חשמל ומחשבים – כרטיס ביקור – פרופ' ג'וזף טבריקיאן, ראש בית הספר

תואר בהנדסת חשמל ומחשבים – פרופ' תימור מלמד | התואר בהנדסת מחשבים – פרופ' משה שורץ | התואר בהנדסת מערכות תקשורת – פרופ' חן אבין

זמן לשאלות שלכם